THOMAS HARTMAN !!!

Bedre rejsekonsulent findes ikke !!! -med garanti.. ✨✨✨👊🏼🔥indlevende, kreativ, professionel, dedikeret og opmærksom. Vi har planlagt et års rejse jorden rundt med 8 børn og unge i alderen 7-24 + 2 voksne og den service vi har fået og stadig får er UVURDERLIG.!! 
Der er styr på logistik, hvilke tilladelser der skal søges hvor og hvornår , alt det strukturelle sidder lige i skabet. Nem og begejstrende kommunikation. Min oplevelse er at have et meget personligt og super prof samspil med et nysgerrigt, levende og generøst menneske der ved ALT .. Vi kunne ikke have fundet en bedre sparring ifht vores rejse end Thomas.

Nille og Troels Bech 

 

Jeg har netop lige booket min rejse hos Thomas. Thomas, min vejleder, var enormt dygtig til at rådgive og vejlede. Jeg er bestemt i trygge hænder, når jeg drager mod Colombia snart.

Lærke 

Fantastisk service...
Personlig rådgivning af højere klasse har jeg ikke mødt. Der bliver brugt lang tid og mange overvejninger, på at sørge for at man får den perfekte rejse. Thomas Hartmann har god erfaring i sit eget liv og sørger personligt for at man er både fysisk og mentalt parat til sin rejse. 1000 thumbs up fra min side af:)

Bertram

  

Din Rejsekonsulent, er det perfekte sted, hvis du har brug for hjælp til planlægning af din rejse ude i den store verden. Thomas  gav en fantastisk service, kom med mange gode ideer og svarede hurtigt på mails med spørgsmål og andet! Vil klart bruge Kilroy til min næste rejse!

Bastian